28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

2 грудня на телеекранах вийшов шостий випуск... варто приділити увагу одній учасниці - Аліні Єршової, яка після п'ятого випуску поділилася декількома фотографіями, встигнувши відпочити з конкуренткою Сашком із Києва. На знімках дівчина постала у чорному купальнику, коли вони були у Дубаї. Вона виглядає стрункою і доглянутою, проте в коментарях з'явилися "експерти", які помітили у неї проблеми зі здоров'ям через, на їхню думку, надмірну худорлявість.

Аліна Єршова, фото: Instagram
Аліна Єршова, фото: Instagram

Аліна Єршова, фото: Instagram
Аліна Єршова, фото: Instagram

Аліна Єршова, фото: Instagram
Аліна Єршова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Аліна Єршова, фото: Instagram
Аліна Єршова, фото: Instagram

"Ви повинні побачити. Наш з Саші настрій, коли достатня кількість вітаміну D в організмі. Іноді потрібно його поповнювати, грітися на сонечку. Так-так, ми встигали дозволити собі трохи відпочити між зйомками. А із Сашком, то взагалі найкращий відпочинок. Сумувати не доводилося", - пише Аліна в публікації.

"Як це може бути красиво?", "Погані коментарі пишуть незадоволені своєю фігурою дівчини", "Алінка - 0% жирності", "Яка ти худа. Скільки ти важиш? Ти щось їсти?", "Але це вже занадто, скоро анорексія чекає", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фаворитка "Холостяка" накинулася на Алекса Топольського, який захотів "дива": "За стіною..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Це підпал і розрив...": Даша Ульянова з "Холостяка" оголила все нижче за плечі, хлопчики - в чергу

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський перетворився на героїню "50 відтінків сірого": "Я переживав..."