Фіналістка шоу "Холостяк" Юля Бельченко з главним героєм Михайлом Заливакою, з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом.

Юля розмістила на сторінці фото, на яких взяла гумку до рота, та роздула її. Булька спочатку стирчала кулькою з її ротика, але потім лопнула і розпласталась по всьому обличчю дівчини.

Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

Після шоу Юля ніяк не могла знайти собі пару, імовірно сподіваючись на те, що Михайло дасть ознаки зацікавленості нею. Однак, час минав, а Юлія залишалася в самотності, тому новина про хлопця іноземця дівчини неабияк потішила шанувальників.

Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях пораділи за дівчину.

"Юлия 29 років", "Остання фотка! Залипухи,так як і краса-потребують жертв", "Веселі фотки", "Юль, зразу згадую фразу: "Лопнув, як мильна бульбашка") Так іноді кажуть, якщо не справдились надії чи плани) Надіюсь, ти не про це?)", "Тобі і бульки личать", "Така прикольна, молодчинка", - написали шанувальники.

Коментарі, Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/
Коментарі, Юля Бельченко. Фото: instagram.com/julz_seven/

Нагадаємо, ми писали, що Юля "Зайка" Бельченко з "Холостяка 11" пострибала навколо знаменитих статуй у Римі: "Вау".

Як повідомляв "Знай.ua" Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" заявила, що настав час прощатися з таємничим хлопцем-іноземцем: "Його чекають...".

Також "Знай.ua" інформував, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" не побоялася привезти до обстріляного Києва хлопця-іноземця: "Попри війну".