Українців розвеселив уривок з шоу "Орел і Решка". Відповідний пост з'явився на офіційній ТикТок-сторінці "Нового каналу".

Як відомо, у квітні 2021 року відбувся святковий випуск шоу "Орел і решка" на честь десятиріччя проекту. В честь цього ведучими шоу суперзірки – сама Вєрка Сердючка і Віра Брежнєва стали ведучими фінального випуску. Вони вирушили до Барселони, де десять років тому починалася історія "Орла і Решки". При цьому Вєрка Сердючка прихопила свою маму.

Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram
Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram

Досі уривки з цього шоу стають народними "мемами". Нещодавно портал "Нового каналу" опублікував відеозапис уривка ювілейного "Орла і Решки". На ній мама Вєрки Сердючки з'явилася на пірсі з яхтами.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Вони всі маленькі, мені хочеться на здоровій яхті", - каже жінка. У цей момент Вєрка Сердючка іронічно відповідає: "Здорова яхта називається корабель. Тут такого немає".

Відеозапис був підписаний: "Коли в магазині з ЛП (найкращою подругою)".

@novy_channel

Публікувати ще? 😏 #орелирешка

♬ оригинальный звук - Новий канал

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка придумала назву дуету Полякової і Єжова на грузинських "Танцях з зірками".

Раніше ми повідомляли, що цього про суджену Андрія Данилка Інну Білоконь ви не знали: невідомі факти мами Вєрки Сердючки здивують.

Також стало відомо, що Андрій Данилко та Інна Білоконь захопили українців милими витівками: "Легендарні". Артист і "мама" Вєрки Сердючки показали, як їм добре бути разом.