Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Нещодавно Аліна анонсувала нову пісню під назвою "Самотня зима", заявивши, що Новий Рік 2023 буде першим, "де нас немає". Справа в тому, що її коханий Роман Полянський втік до Росії після початку повномасштабної війни. Зараз дівчина нарешті випустила довгоочікуваний трек.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Вона присвятила пісню жінкам, які зараз переживають важкі часи.

"Мені дуже приємно, коли люди пишуть, що мої пісні допомогли їм пережити складні моменти в житті. Сподіваюся, що цей трек стане підтримкою багатьох дівчат і жінок, які наодинці зустрічатимуть Новий рік", - пише Аліна Гросу у публікації.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Однак чому жінки змушені святкувати на самоті - не називається. Для Аліни дуже важливо щороку випускати трек під Новий Рік, але, звичайно, нова пісня кардинально відрізняється від попередніх. Вона пояснила чому, хоч цього можна було уникнути. Україна вже понад 9 місяців перебуває у стадії повномасштабної війни проти РФ.

"Ми повинні триматися, ми вистоємо і в нас це вийде. Свято має бути в будь-який час, навіть найважчий. Святкові пісні підтримують силу духу, настрій та емоції людей, не дають падати. Але, я завжди випускаю пісні, які передають мої почуття. Можливо, я не так багато говорю, але в моїх піснях можна почути набагато більше про моє життя", - зазначила вона.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Пісня просто прекрасна! Я сподіваюся, що ця війна скоро закінчиться. Навіть коли війна ви робите гарні пісні на кліпи", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу натякнула на розлучення з Полянським, який втік до Росії: "Така самотня"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі і вперше показала себе натуральною: "Мене хтось все одно любитиме"

Знай.uа писав, Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським, згадавши про кохання: "Дуже шкода"