Відома українська виконавиця Світлана Лобода побувала у місцях сили в Ізраїлі та поділилася фотозвітом з поїздки. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода з перших місяців війни активно підтримує українців, зокрема, дає благодійні концерти. На цей раз дороги завели зірку на святу землю - до Ізраїлю.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

Так, Світлана Лобода розповіла, що перед концертом в Ізраїлі вона проїхалася місцевими пам'ятками, зокрема побувала в місцях сили, де звернулася до вищих сил за допомогою для України та всього народу, який страждає від кровопролитної війни.

"Ізраїль. Учора була поїздка Цадиким. Місто Цфат, Тверія, місця поховання, місця сили... Єрусалим. Просила Всевишнього про допомогу для нас", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники поспішили підтримати улюблену артистку.

"Нехай Господь допоможе, щоб настав Мир на землі, щоб усі люди були живі та здорові!", "Прекрасні, миру, любові та здоров'я!!)", - написали у коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Лобода заговорила про мирне майбутнє для українців, яке настане незабаром: "У небі замість ракет уже співають птахи".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зробила з Кацуріним те, на що не наважилася за весь час шлюбу з Дантесом: "Який кайф".

Крім того, наш портал інформував, Катя Репяхова згадала, що молодість у самому розпалі - ай та пластика: "Грішна та земна..."