Відомий український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав, як піклується про дітей своєї нової коханої Даші Кацуріної. Кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно розповідає шанувальникам про те, що відбувається у його житті. Зараз він активно займається волонтерством, а у перервах від роботи проводить час із новою коханою Дашею Кацуріною та її дітьми.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Так, цього разу Дантес побував разом із Дашею Кацуріною на шкільному дитячому ярмарку. Артист показав коротенький ролик із сином своєї дівчини.

"Іване, Іване. Даш, від тебе дитина втекла. Іване, опа, а що це за модель", - покликав дитину артист.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дантес у школі. Фото: скрін instagram stories
Дантес у школі. Фото: скрін instagram stories

Дантес зазначив, що похід на цей захід йому дуже сподобався.

"Шкільний дитячий ярмарок - лайк. Поділили зони відповідальності з Дашею Кацуріною", - зазначив співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес робив це до Даші Кацуріної, поки Дорофєєва зайнята: "Довелося переступити, щоби це сталося".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".