Відомий український виконавець Артем Пивоваров розповів, що багато критиків бачать у ньому не попзірку, а справжнього рокера. Він опублікував на сторінці в соцмережі instagram ефектні кадри зі своїх концертів і поцікавився у слухачів, що вони думають з цього приводу.

Артема Пивоварова обожнюють багато українців, адже його пісні пробирають до мурашок, а виступи – наповнене драйвом неповторне шоу. На тлі цього деякі критики припустили, що у музиканті є рокерський початок, адже на тлі попвиконавців він дуже виділяється.

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Артем Пивоваров поділився уривками зі своїх концертів, де витворює таке, що побачиш далеко не на всіх рокерських тусовках та поцікавився, що думають українці.

"Критики кажуть, що це не зовсім #поп. А ви як вважаєте?", - поцікавився артист.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

Оля Полякова вирішила першою винести вердикт та підтвердила думку критиків. За нею припущеннями поділилися і шанувальники, деякі порівняли Артема Пивоварова з Джаредом Лето.

"Правда!", "За цю віддачу, за цю шалену енергію його обожнюю", "Він просто віддає себе на сцені", "Стиль Джареда Лето", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розповів, як ледь не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК озброївся до зубів та продемонстрував готовність до зустрічі з окупантами: "Справжній козак".

Крім того, ми писали, Макс Барських згадав, як переступив через себе, щоб приносити користь суспільству: "Лікує душі".