Сезон "МайстерШеф. Битва сезонів" вийшов ще наприкінці січня 2022 року... з того моменту до початку повномасштабної війни вийшло лише кілька випусків, після чого проект, як і багато інших, було поставлено на паузу.

Кілька місяців тому деякі розважальні шоу повернулися на телеекрани країни, включаючи боротьбу кулінарів. Нещодавно глядачам показали 16 епізод. Якщо ви його раптом не дивилися, далі вам можуть бути спойлери.

"МастерШеф", фото: Instagram
"МастерШеф", фото: Instagram

Проект залишив Владислав Цимбалюк. У чорному фартуху він був разом із Катериною Великою та Міцкевичем, проте їм двом вдалося отримати білий фартух. А ось тартар учасника, що залишив проект, - нікого не здивував.

Через це в коментарях з'явилося багато користувачів з негативними коментарями на адресу Влада Міцкевича та Пави, які, за їхніми словами, надто "затрималися" і їм настав час йти.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Влад Міцкевич, скріншот: Instagram
Влад Міцкевич, скріншот: Instagram

"Як уже дістали виганяти талановитих кухарів, а тупого Міцкевича тримати неясно для чого", "Знову не Міцкевич?", "Скільки можна тягнути за вуха тих персонажів Міцкевича та Паву", "Дуже дивне суддівство останнього конкурсу (на підставі попереднього)", - пишуть користувачі у коментарях.

"МастерШеф", скріншот: Instagram
"МастерШеф", скріншот: Instagram

Нагадаємо, сирники з ванільно-лимонною грушею від Пави з "МастерШеф": незвичайний варіант улюбленого сніданку

Як повідомляв "Знай.ua", "МайстерШеф" спіткала доля "Холостяка" - українці в люті через озвучення: "Пох*р на глядачів"

Знай.ua писав, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" запалив під хіт Степана Гігі та Леді Гагі: "У тренді"