Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha схвилювала шанувальників дивним виглядом. Зміни помітили на фото, яке зірка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Alyosha, як і всі зірки, активно веде свою сторінку в соцмережі, де ділиться не лише важливими новинами з творчого шляху, а й публікує нові фото із сімейного життя, розповідає про особисте.

Alyosha. Фото: Instagram
Alyosha. Фото: Instagram

Так, цього разу Alyosha вразила ефектним фото, на якому позує у похмуру погоду на березі моря. На зірці пальто до колін і високі чобітки, а її погляд, підкреслений легким макіяжем, відведений в далечінь. Кадр знаменитість супроводжувала чуттєвими рядками.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто відзначив, що скучили за зіркою, натякаючи, що хотіли б побачити її на сцені та подякували їй за творчість. Деякі помітили дивність у зовнішньому вигляді співачки.

"Як ми скучили за вами", "Якась ти злякана", "Чудовий вірш чи слова наступної пісні", "Ви неймовірно талановита людина! Дякую вам за творчість у будь-якому прояві!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha поділилася тим, що довгий час не афішувала: "Народилася кілька років тому..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" вирішив звернути зброю ворога проти нього самого.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, лише без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "З творцями змін".