Дуже відомий український модельєр, дизайнер та підприємець зі своєю особистою мережею модних бутіків Андре Тан дуже любить у соціальних мережах займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології. Андре справжній філософ, але іноді він може висловитися, як проста людина без загадок та звивистих формулювань.

Цього разу, а цей раз був якраз на День Андрія, у вівторок, 13 грудня, Андре Тан привітав усіх тезок з іменинами. Очевидно, таких теплих слів зараз не вистачає не лише Андріям, а й багатьом іншим українським чоловікам із різними іменами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Сьогодні хочу привітати кожного українського Андрія: мужніх Андріїв-воїнів, невтомних Андріїв-медиків, безстрашних Андріїв-саперів та витривалих Андріїв-електриків, які, незважаючи на мороз та вітер, несуть світло у наші будинки. Пишаюся, що я ваш тезка, і щодня надихаюся вашими маленькими та великими подвигами та перемогами. Із днем Святого Андрія! Все буде Україна", - пише Андре Тан.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також нагадаємо, що нещодавно модельєр вирішив похвалитися архівним знімком із теплого курорту, адже зараз за вікнами українців лише холод та вогкість. Також Андре розповів про те, як правильно налаштувати внутрішній діалог із самим собою. У нього зібралася аж три головні пункти: "Вибирайте правильний внутрішній діалог"; "У діалогах із собою говорите не про майбутнє, а про сьогодення"; "Погляньте на проблеми у ретроспективі".

Нагадаємо, Андре Тан поділився улюбленим правилом правильної сварки: "Висловити все...".

Раніше повідомлялося, "Зробіть подарунок, кожен долар важливий": легендарний Стінг допоможе українцям пережити люті морози.

Також, фото 18-річної Насті Каменських без одягу побачили все, колишня Позитива і тут в ударі: "Бублик, ще попереду".