Відомі гумористи, члени команди "VIP Тернопіль" та зірки "Ліги сміху" Тарас Стадницький та Віктор Гевко повторили легендарних The Beatles. Ефектне фото опублікували на сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Стадницький та Віктор Гевко разом з іншими колегами по сцені з перших місяців війни активно допомагають воїнам ЗСУ та підтримують моральний дух українців гумором. Наразі гумористи вирушили за кордон у новий благодійний тур.

Віктор Гевко. Фото: скрін youtube
Віктор Гевко. Фото: скрін youtube

Між виступами Віктор Гевко разом із Тарасом Стадницьким та іншими гумористами знаходять час не лише для відпочинку, а й для пам'ятних фото. Так, гумористи повторили легендарне фото легендарного гурту The Beatles, але змінили його трохи на свій лад, щоб допомогти воїнам ЗСУ. Артисти закликали українців донатити невеликі суми, які зазвичай витрачаються на каву.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Один крок з кавою та величезна користь для ЗСУ! Ми вкотре запрошуємо ділитися кавою та донатити на ЗСУ! З кожного по каві і буде авто", - закликали гумористи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Я з багатої сім'ї...": Тетяна Песик вперше розповіла правду про своє походження, засунувши обличчя у салат.

Також наш портал інформував, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" показав дочку, але засумнівався в тому, що вона його: "Я сподіваюся".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".