Популярна в соціальних мережах та на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною користувачкою соцмережі Instagram та всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч підписників.

Цього разу Катя Репяхова обійшлася без магазинів, порад та фотосесій, дівчина дуже здивувалася однією публікацією, в якій розповідається про захисну функцію мозку.

Про це у себе в Stories написала Катя Репяхова.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Мене дивує захисна реакція мозку сприймати ракети, не як смертоносний шматок заліза, який може убити тебе будь-якої секунди, а як річ, яка псує твої плани на день. Дивовижно", - написано в пості, який постунула у себе Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ось про що подумала Катя Репяхова у моменти обстрілу української столиці, коли наші ППО вразили 37 із 40 ракет російських окупантів. До речі, це відбувалося у п'ятницю, 16 грудня.

Також відомо, що ввечері того ж дня із зіркою та її чоловіком Віктором Павліком усе було гаразд, вони пішли із сином Михайлом до магазину.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Репяхова показала, що буде коли яскравий торт і півторарічна дитина зустрінуться віч-на-віч: "Ми стали іншими".

Раніше повідомлялося, Катю Репяхову охопили припливи ніжності до Віктора Павліка та маленького сина: "Найдорожче за все у світі".

Також, "Ми це зробили...": молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова біля ліжка розкрила новий талант.