Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha поділилася секретом з дитинства та показала, яка святкова атмосфера панує у неї вдома. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyosha активно спілкується зі своїми шанувальниками через соцмережі, де й публікує нові фото, показуючи різні моменти життя. Цього разу виконавиця згадала дитинство та поділилася "секретною" інформацією.

Alyosha. Фото: скрін youtube
Alyosha. Фото: скрін youtube

Коли я була у віці приблизно 7 років, я збагнула, що тато мій Олександр Миколайович, а от дідусь чомусь Іван) Я задала питання, як так? Задовільної відповіді не отримала, але подумала, що може сам святий Миколай і є мій дідусь:) Але це секрет!))) Ну а нашій малечі він прадідусь. Чому б і ні?

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, Alyosha показала, яку вічнозелену красуню вона прикрасила разом із синами та сфотографувала їх на тлі сяючого новорічного дерева. Діти виглядають дуже щасливими, а отже зіркова мама, незважаючи на ситуацію в країні, змогла подарувати їм святковий настрій.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Зі святом Вас і Ваших діток, Та дякую за цікаву історію, напевне, з дідусем вже все зрозуміло! Таємниці під новий Рік та на Миколая, це так казково, коли ти дитина", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Тараса Тополя з "Антитіл" Alyosha після відключень у Києві торкнулася визнанням: "Мене несе..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, тільки без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "З творцями змін".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".