Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка знаходиться далеко від свого рідного Києва, в іншій країні - у Хорватії, продовжує радувати своїх відданих шанувальників новими яскравими кадрами та цінними порадами.

На цей раз акторка вирішила розповісти про дуже смачний і важливий продукт харчування, завдяки якому можна виправити безліч проблем із травленням або навіть використовувати його під час схуднення.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Цільна зернова вівсяна крупа містить у собі більше поживних речовин таких як вітамін групи В та ендогенні фітонутрієнти, які корисні для здоров'я, тому вони будуть корисними при жироспаленні.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Ендогенні фітонутрієнти – це незамінні поживні речовини, які є в організмі людини і можуть бути отримані лише з їжі. Ці речовини є важливими для здорового функціонування організму. І включають деякі вітаміни, мінерали та амінокислоти. Наприклад, ендогенні фітонутрієнти - включають вітаміни групи В, мінерали, такі як магній, та амінокислоти, такі як лінолева", - розповіла Ксенія Мішина.

Також зірка прикріпила до своєї історії фотографію з вівсяними пластівцями.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина віддалася романтичному пориву з бородатим мачо: "Плачу від радості".

Раніше повідомлялося, Ганна Кошмал розповіла, як приготувати найпростіше та найкорисніше печиво: покроковий рецепт від зірки "Сватів".

Також, "Холостячка" Ксенія Мішина пожертвує частинкою себе заради новорічного подарунка: "Дуже хочеться...".