Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка довгий час співпрацює з продюсеркою Іриною Горовою, колишньою дружиною Потапа, привітала подругу з Днем народження.

Надя Дорофєєва у своєму Instagram привітала свою подругу з Днем народження та висловила щире захоплення нею. Адже і у свій день, Ірина проводить заняття з своїми клієнтами.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

У Іри сьогодні День Народження пишу їй в інсті: - зараз подзвоню, а вона мені : - а можеш після 12? В мене зараз зум з коучем. Зум з коучем навіть в День Народження. І в цьому вся ти! Ніколи не зупиняйся, тільки вперед. Знаю, що в тебе багато мрій. Бажаю тобі, щоб всі вони здійснились. — Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва та Ірина Горова. Фото: кадр з instagram
Надя Дорофєєва та Ірина Горова. Фото: кадр з instagram

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У коментарі прийшли й інші зірки шоубізу, та приєдналися до вітань.

"Вітаю, Ірино, ви неймовірна", "Схожі нереально. Як сестри", "Дівчата ви як цукерочки солодкі", "З днем народження таку красуню, успіхів у роботі", "Дякую тобі за Надю за проєкт DOROFEEVA", - написали шанувальники.

Олена Крістіна Лебідь, коментарі. Фото: кадр з instagram
Олена Крістіна Лебідь, коментарі. Фото: кадр з instagram

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва зізналася, коли вперше зірвала маску та поділилася болем: "Неможливо терпіти".

Як повідомляв "Знай.ua" Надя Дорофєєва полетить із "колишнім" до Америки, залишивши Кацуріна в Україні: "Сюрприз".

Також "Знай.ua" інформував, Надя Дорофєєва зняла, як різко сказився Кацурін в ліжку: "Смердить шкарпетками".