Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський втиснувся між молодими студентками та насолодився атмосферою під час новорічного шоу. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

73-річний Михайло Поплавський може дати фору навіть деяким молодим, адже у своєму віці він веде надзвичайно активний спосіб життя та знаходить сили танцювати на одній сцені зі студентками. Також він активно спілкується із шанувальниками через соцмережі, де ділиться новими фото та відео.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Так цього разу Михайло Поплавський показав, як повеселився разом зі студентами на новорічному шоу в університеті. На фото зірковий ректор позує в оточенні чарівних студенток та посміхається після насолоди неймовірним шоу та атмосферою свята.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Користувачі мережі не приховували захоплення.

"Відео дуже захоплююче!", "Неможливо відірвати очі від такої краси!", "Аж мурахи по шкірі!", "А найкрутіший модник - Михайло Михайлович!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні".

Також наш портал інформував, Михайло Поплавський оточив себе молодими студентками та дав пораду на все життя: "Ворушіть булками".

Крім того, ми писали, Павло Зібров перетворився на Уенздей від Netflix з рукою на голові: "Поплавського не вистачає".