Олена-Крістіна Лебідь, провідна проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео в Instagram.

Зараз вона виставила фотографію, яка встигла розлетітися інтернетом. Вона стосується так званих "трофеїв", які російські окупанти виносять із будинків простих українців. Багато хто вже чув про те, як армія противника краде унітази, телевізори, пральні машини і таке інше. Однак багато хто з них досі не знає, як користуватися тими чи іншими предметами, бо в них на батьківщині звикли рити ями і ходити в дерев'яні туалети на вулиці.

Російський окупант, скріншот: Youtube
Російський окупант, скріншот: Youtube

Цього разу Олена-Крістіна показала, що з електротехнікою теж спостерігаються проблеми...

"Коли вкрав в Україні мікрохвильову піч, але не знаєш, що з нею робити", - пише ведуча в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Розігрівати їжу за допомогою мікрохвильової печі росіяни не навчилися, тому її використовують замість поштової скриньки.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Там просто світла немає для неї", "У мене така ж мікрохвильова піч. Що ж, доведеться оберігати її, щоб поштовою скринькою не стала", "Головне, щоб листоноша знав як відкрити", "Добре хоч не сейф, хоч що там можуть зберігати?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь їх "Аферисти в сітях" стала вухатим хлопчиком, Розенку не сподобається: "Видно лікарня"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь після Мальдів знайшла заморського принца, Розенко може спостерігати: "Ну, дочекалася"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь вперше "укотила" на Мальдіви посеред лютої зими: "Сопля з носа зрадницьки палить"