Відома в соціальних мережах і на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить понад 160 тисяч передплатників.

Цього разу Катя Репяхова розповіла, як сидить із чоловіком без світла за звичайної мобільної лампочки, добре, що є гітара та талант. Ось тому парочці і не нудно.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"І як добре, що чоловік має гітару. Одна з моїх улюблених пісень, а зараз така актуальна", — підписала нову історію Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У свіжому відео від Каті Репяхової можна побачити її законного чоловіка та батька її синочка Михайла Віктора Павліка, який співає пісню під гітару "Світку мій високий". Тут артист уже у звичному для багатьох його шанувальників луці – сині джинси та синій світшот, ось така строга класика.

Однак гітара теж у Віктора Павліка класична - акустика і всього шість струн, саме для сусідів, які сидять без світла невідомо який день поспіль.

Нагадаємо, дбайлива дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що хоче змін: "Занадто м'яка...".

Раніше повідомлялося, "Може убити будь-якої секунди": молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова подає сигнали.

Також, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова нарешті дочекалася: "Завжди хоче погризти мій палець".