Павло Зібров взяв участь у програмі з Анною Трінчер. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці соціальної мережі.

Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Як відомо, Павло Зібров взяв участь у спільному виступі парку "Співоче поле" з українською співачкою Ганною Трінчер. Остання назвала цю подію колаборацією року. Відтоді артистів активно розвиває співпрацю.

21 грудня Павло Зібров опублікував спільну фотографію з Анною Трінчер. За словами співака, пара взяла участь у кулінарній передачі.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми з annatrincher_official встигли поділитися рецептами смаколиків один одного у програмі «Головна тема»: пристрасті за ікрою, посилання залишив для вас убік!" , - повідомив він.

У коментарях відзначилися його шанувальники:

"Тату, ти теж міг би на фото зробити качині губки", "На Новий рік я готую сашимі. Це чудова страва. Легка та безтурботна", "Я тільки побачив рекламу цього випуску, де Ви готували, відразу (здається, в суботу в Україні) ) сів до телевізора і чекав. Ну у Вас і млинці... Смакота!

Нагадаємо, що Павло Зібров перетворився на Уенздей від Netflix з рукою на голові: "Поплавського не вистачає".

Раніше ми повідомляли, що Павло Зібров забрав телефон у своєї дружини Марини і вусом не повів: "Бережіть своє здоров'я".

Також стало відомо, що Павло Зібров відзначив красуню, згадавши як вона його "зігріла": "Вдався на 100%" .