Відома українська блогерка, а також зірка серіаліті «Київ вдень та вночі» Вікторія Маремуха вирушила на новорічні канікули із родиною до Тайланду. Шанувальників вона вирішила ознайомити трохи із ціновою політикою.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Віка Маремуха, фото: Знай.ua
Віка Маремуха, фото: Знай.ua

Цього разу вона приїхала на місцевий ринок, де дешеві фрукти, морепродукти тощо. Крім того, там є окремий маркет на території, де продають одразу готову їжу.

Ціни при цьому дуже низькі. Вони з сім'єю взяли трохи перекусити, і заплатили всього 148 гривень. Це за капусту Бейл в устричному соусі, смажений рис із креветкою, а також кокос.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Готують усе прямо на ринку перед покупцями, і кожен може простежити за тим, що їм кладуть у тарілки.

До речі, продається там і популярний плід дуріану, що подобається далеко не всім.

"Який він смердючий цей дуріан. Люди діляться на два типи, хтось його обожнює, хтось як я не переносить" - розповідає Вікторія Маремуха.

За 3 манго та 2 дракони фрукта вони віддали ще 190 гривень, і це дуже дешево, адже в Києві це вийшло б в 3-4 рази дорожче.

1 кілограм тунця, тигрових креветок та кальмарів коштував 722 гривні, і при цьому на ринку відразу все почистили.

Сиджу і думаю, з такими цінами можна в принципі не готувати, і є на цьому базарі, але з цими цінами на свіжі морепродукти та риби просто гріх не готувати. Я просто тричі перепитала сьогодні, скільки коштує цей тунець. Я тут цими морепродуктами і рибою просто обжиратимуся. Вікторія Маремуха

Вікторія Маремуха, фото Знай.uа
Вікторія Маремуха, фото Знай.uа

Нагадаємо, що Вікторія Маремуха розповіла, як маленька людина змінила її життя з чоловіком назавжди

Раніше повідомлялося, що Вікторія Маремуха із "СМПУ" відкрито розповіла про перший раз після пологів

Також чоловік Вікі Маремухи з "Київ вдень і вночі" знайшов слабке місце росіян і вдарив по ньому