Відомий український актор, зірка серіалів "Кріпосної" та "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк згадав, що мав популярність серед росіян, але після початку війни вона пригасла, а тепер знову ним почали активно цікавитися, але не просто, а щоб напакостити. Цим він поділився в instagram.

Тарас Цимбалюк розповів, що мав непогану популярність серед росіян, бо свого часу знімався у багатьох проєктах сусідньої країни. З початком війни цікавитись ним почали менше, а тепер його популярність серед мешканців сусідньої країни почала зростати.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Instagram
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Instagram

"З початком війни у ​​мене відчутно почала падати кількість передплатників з Росії. Що, власне, і логічно.
Так, у свій час я знявся мінімум у 20 проєктах для сусіда, тому і обріс їх аудиторією. Зараз мене дивує, що відсоток російського підпису знову почав зростати ...", - поділився актор.

Тарас Цимбалюк зауважив, що цікавитися ним сусіди стали не просто так, а щоб нашкодити. Вони масово скаржаться на його сторінку в соцмережі, намагаючись ускладнити життя дрібними гидоти. Актор зазначив, що росіяни програють не тільки на полі бою, а й у таких "онлайн-битвах".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Звичайно, підписуються, щоб скаржитися на нашу тверезість. Ну, нічого… Ці примітивні спроби лише несуть нам загартованість", - зазначив він.

Раніше портал Знай повідомляв, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" розгарячив "голодних" українок татуйованим тілом: "Ну все, зламалася".

Також наш портал інформував, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".