Знаменитий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс" Андрій Хливнюк похвалився вражаючими результатами колаборації із легендарними Pink Floyd. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк розповів, що його співпраця з легендарним гуртом Pink Floyd дало несподівані плоди. Їхня спільна пісня заробила кругленьку суму, до якої особисті додали особисті кошти учасники знаменитого колективу.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Станом на сьогодні команда Pink Floyd із піснею разом зі мною "Червона калина", записаною 30 березня, зібрали 450 тисяч фунтів стерлінгів. Пан Девід Гілмор та пан Нік Мейсон додали грошей і зробили з цього півмільйона фунтів стерлінгів Андрій Хливнюк

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Хливнюк наголосив, що всі кошти він спрямовує до благодійних фондів для допомоги українцям.

Реакція шанувальників не змусила довго чекати.

"Пишаємося такими як Ви!", "З глузду з'їхати можна, а не новина! Дякую!", "Дякую Вам! За все, що робите! І за вашу чудову творчість", "Дякую Вам і Pink Floyd!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін з "5nice" похвалився придбанням, без якого не представляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК озброївся до зубів та продемонстрував готовність до зустрічі з окупантами: "Справжній козак".

Крім того, ми писали, Макс Барських згадав, як переступив через себе, щоб приносити користь суспільству: "Лікує душі".