Українська акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також усі знають завдяки ролі у серіалі "Кріпосна", любить радувати армію шанувальників новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 840 тисяч людей.

Ксенія Мішина зворушливо привітала свою рідну маму з днем ​​народження та присвятила їй великий пост. Артистка не змогла опублікувати спільне фото, оскільки через війну вони вже майже рік не бачилися.

Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина
Скріншот із Instagram, Ксенія Мішина

"Так, зараз ми далеко, але я знаю, що скоро все зміниться і я обійму тебе сильно-сильно і ще раз віддячу за все", - написала вона.

Зірка згадала і про свої юнацькі роки, які, судячи з усього, пройшли не так і безтурботно для її мами. Після того часу, як вона зізналася, залишається лише любов і ніжність до батьків.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Ти завжди виховувала мене з любов’ю та внутрішньою силою і мріяла, щоб я була незалежною і самостійною. Дякую тобі! Я така. З кожним роком я відчуваю тебе все більше і більше, я мудрішаю, розумію, розбираю себе і стаю ближче до тебе", - розповіла Ксенія.

Мішиній хочеться, щоб вся аудиторія знала про те, як вона любить маму разом зі своїм сином Платоном.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Ксенія Мішина пожертвує частинкою себе заради новорічного подарунка: "Дуже хочеться..."

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Ксенія Мішина віддалася романтичному пориву з бородатим мачо: "Плачу від радості"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина розважилася у Венеції, але українці нагадали про війну: "За свої бажання..."