Відомий вже далеко не перший десяток років український артист, волонтер, співак від Бога, викладач вокалу та щасливий володар пишних вусів Павло Зібров, продовжує дивувати своїх фанатів, тепер уже святковими кадрами зі своєю дочкою красунею Діаною. Цими знімками Павло Зібров підняв настрій далеко не одному з батьків у нашій країні. Про таке сімейне щастя мріє багато українців.

Цього разу Павло Зібров побував зі своєю донькою на фото локації, де можна зробити круті знімки на тлі святкової, красиво прикрашеної ялинки. Тут поряд і його 25-річна донька Діана Зіброва.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Павлу Зіброву у мережі Instagram.

Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Stories Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Тільки зовсім недавно Павло Зібров виконав роль Святого Миколая у дитячій лікарні "Охмадіт", де розповідав вірші та піднімав настрій тіткам між курсами лікування. А ось уже сьогодні співак встиг ощасливити свою доньку, зробивши чудові фото.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Видно по головній заставці нашого матеріалу, що фотографій було кілька. Поки невідомо скільки саме було зроблено знімків, проте можна сказати точно, що вони йдуть до сімейного архіву родини Зібрових.

Нагадаємо, Павло Зібров переключився на Ганну Трінчер і викликав злість у своєї доньки: "Тату, ти теж міг би...".

Раніше повідомлялося, Павло Зібров схопив Могилевську за плечі, здивуючись її почуттям: "Таку Наталку ще не бачили".

Також, Михайло Поплавський втиснувся між студенток і розплився в посмішці від насолоди: "Неможливо відірвати".