Марія Кравець, донька Олени Кравець з "Кварталу 95", та "Жіночого кварталу" показала невелике відео як прогулюється по темному місту.

Маша Кравець активно веде свою сторінку в соцмережі інстаграм, де радує шанувальників новими фото та відео, показуючи своє життя. Цього разу дівчина обмежилася викладеними сторіс. За оновленнями дівчини спостерігає 14,2 тисячі шанувальників.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

На відео, яке дівчина зняла спочатку у вертикальному положенні телефону, а потім у положенні горизонтальному. На дівчині навушники, і, схоже, гарний настрій. Вона відправила повітряний поцілунок своїм підписникам.

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Маша Кравець подорожує Європою, нещодавно вона була у Кракові, що у Польщі, але регулярно повертається в Україну, про що свідчать її останні сторіс. На кадрі дівчина показує свою команду танцюристів, а потім своє задоволене лице.

19-річна Маша відрізняється досить свободолюбивим та бунтарським характером. Вона обожнює набивати тату, танцювати фрістайл, дівчина навчається на піарника, та захоплюється танцями.

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія показала, скільки касових фільмів зняли українці: не обійшлось без "Щедрика".

Як повідомляв "Знай.ua" Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, що втратила двох дітей: "Дивно, перестало щось працювати".

Також "Знай.ua" інформував, задоволена дочка Олени Кравець із "Квартал 95" зізналася, що щаслива: "Рада бачити".