Співачка та ексучасниця жіночої поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка відновила основний аккаунт у Instagram, продовжує радувати шанувальників різними дуже дивними публікаціями.

Зараз вона поділилася секретом щодо того, про що артистка раніше мріяла... і що з цього всього вийшло. Справа в тому, що у минулому Слава дуже хотіла жити в Європейському Союзі і нічого не робити. Однак вона собі уявляла це якось інакше.

Слава Камінська. Фото: Instagram
Слава Камінська. Фото: Instagram

"Сьогодні з сестрою та дітьми приїхали за новорічним настроєм до Німеччини. Антидепресанти вже не радують, вирішила періодично змінювати картинку, раптом допоможе. Дюссельдорф мене приємно здивував. Хочемо приїхати ще раз, але вже на пару днів. Порадьте , куди піти і що обов'язково треба побачити?", - заявила Слава Камінська.

На першому кадрі співачка сидить у кабінці оглядового колеса, намагаючись видавити хоч якусь посмішку. А вже згодом Слава сфотографувалася з дітьми.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Слава Камінська, фото:  Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

"Щось я тут живу поруч і нічого не тішить", "Так, ви правильно помітили, що з мріями потрібно бути обережними", "Мені не сподобалася Німеччина, тільки природа", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська покрутилася в яскравому образі в Роттердамі, українцям сподобалося: "У костюмі лисички"

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Камінська викликала фурор незвичайним зимовим вбранням: "Грінч"

Знай.ua писав, Слава Камінська з "НеАнгелів" без макіяжу вирішила "закосити" під Пугачову: на що перетворилася руда красуня