Відомий український радіоведучий "Люкс FM" та блогер Слава Дьомін вирішив розповісти українцям про те, як краще провести цьогорічні свята. Порадою він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, де за ним спостерігають 163 тисячі читачів.

Слава зробив фото при свічці та розповів, як важливо цього року економити електроенергію та створювати затишок за допомогою свічок.

Слава Дьомін. Фото: скрін youtube
Слава Дьомін. Фото: скрін youtube

Дьомін зазначив, що цього року не буде так, як було раніше. І якщо прагнути до затишку, то не буде нічого кращого зібратися святкувати в одному домі великою родиною.

Звичайно наше свято в цьому році не буде таким, як усі минулі роки до цього. Ми всі хочемо створити максимальний затишок та атмосферу на свята і тому займатимемось приготуваннями, але маємо пам'ятати про те, що ситуація зі світлом наразі не стабільна і в період свят навантаження на енергетичну систему країни буде ще більшим. Хочу закликати Вас проводити час із друзями або рідними разом в одному домі. Я переконаний, що святкова вечеря при свічках разом з рідними подарує не менше затишку. - написав Слава Дьомін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Слава Дьомін. Фото: Instagram
Слава Дьомін. Фото: Instagram

У коментарях підтримали Дьоміна та привітала навзаєм.

"Знайома вулиця", "Дякую взаємно", - написали шанувальники.

Слава Дьомін, коментарі. Фото: Instagram
Слава Дьомін, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Слава Дьомін показав дорогу серцю жінку, яка вразила Дорофєєву та інших зірок.

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін обзавівся пишною шевелюрою і склав конкуренцію Олегу Виннику.

Також "Знай.ua" інформував, що Алекс Топольський у минулому допомагав Дьоміну з дівчатами, а зараз сам шукає кохання.