Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка знаходиться далеко від свого рідного Києва, в іншій країні - у Хорватії, продовжує радувати своїх відданих шанувальників новими яскравими кадрами.

Цього разу десятирічний Платон, син Ксенії Мішиної, котрий лише цього року познайомився зі своїм рідним батьком, узяв у мами невелике інтерв'ю. Питання для Ксенії стали несподіванкою.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Камеру, мотор. "Добрий День, Ксенія Мішина". - Доброго дня. "В мене декілька запитань". - Давайте мені дуже цікаво. Як вас звати? "Міша Платон. Коли купите айфон 14 про, своєму сину?" – Коли? Думаю, коли він мені принесе усі п'ятірки за рік, за навчання. Можливо, ми зможемо розглянути це питання. "Ага, зрозуміло"", - ось таке відбулося інтерв'ю у Платона зі своєю мамою.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Віддані шанувальники можуть побачити, що Ксенія Мішина дуже емоційно відреагувала на такі запити сина, якому так і не вдалося втекти за маскою цікавого інтерв'юера.

Але ж ми знаємо, у кого варто повчитися 10-річному Платону, як отримати від Ксенії Мішиної те, що хочеться. У цьому плані його міг направити сам Олександр Еллерт, тільки йому на шоу "Холостячка" вдалося пробити неприступне серце актриси.

Нагадаємо, Ганна Кошмал зі "Сватів" до сліз зворушила українців історією про сина: "Врізався в пам'ять".

Раніше повідомлялося, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Також, колишня "Холостячка" Мішина закинула ніжку, сховавши груди під напівпрозорою сукнею.