Світлану Лободу якось звинуватили в тому, що вона досі співає російською мовою... і, більше того, слухає артистів із РФ.

Зараз українська виконавиця несподівано відзначила доктора Комаровського у себе в соціальній мережі Instagram, у Stories... заявивши, що чоловік вкотре своїми висловлюваннями потрапив туди, куди треба.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories
Світлана Лобода, скріншот: Instagram Stories

"Правила життя мікробів, як приклад для наслідування. Дослідження останнього часу виявили цікаві особливості існування так званої біоплівки - виявилося, що "літні бактерії", усвідомивши погіршення умов існування, добровільно розлучаються з життям, стимулюючи " молодь "до зміни місця проживання", - заявляє Євген Комаровський у публікації.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Таким чином, лікар повністю описав російський спосіб життя. Без єдиного "але", ніби досліджували не бактерії, людей зі східного кордону.

Євген Комаровський. Фото: Instagram
Євген Комаровський. Фото: Instagram

"На жаль, там що старі, що молоді. Всім все одно. Хліба та видовищ", "Клас, крута аналогія! Сказано!", "А чому молоді бактерії занапастили таку велику колонію", "Звичайно, лікарю, головній бактерії вічний спокій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, доктор Комаровський навчив, як за допомогою однієї чашки дізнатися причину хворого горла: "Випити крижаний..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода показала, у що конвертувала зароблені на концертах гроші: "Плачу від щастя"

Знай.ua писав, діти в небезпеці на Новий рік, доктор Комаровський попередив, як не опинитися в лікарні: вся справа в їжі