Відома українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", подружка активістки за права жінок Маші Єфросініної, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує дивувати своїх шанувальників у мережі Instagram, де має понад 578 тисяч підписників.

Цього разу Марина Боржемська заявила, що незабаром вона допоможе тим, хто давно хотів, але ніяк не міг наважитись зробити крок до свого тіла мрії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мирини Боржемської у мережі Instagram.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

[quote author=""]"Ти давно замислюєшся про це, але не наважуєшся зізнатися вголос навіть собі: час щось змінювати, поки що не зовсім пізно. Я знаю, що саме варто змінити, як це зробити, і зараз точно не пізно! Тому сьогодні загадай бажання і заплануй свій новий старт у нове життя! Я проведу тебе найкоротшим і комфортним шляхом до твоєї мрії! Зі мною 2023-й точно стане роком твоїх змін! Дій!", - пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Можна зауважити, що підписники почали активно коментувати нову публікацію Марини Боржемської та сміливо писати про те, що вони дуже хочуть потрапити до програми. Залишилося лише дочекатися нових вправ від зіркового тренера.

Нагадаємо, вітамінний бум за допомогою гречки від Марини Боржемської із "Зважених та щасливих": ваша мова такого ще пробувала.

Раніше повідомлялося, тепліше одягайтеся та пийте воду: зимовий план зі спалювання зайвої ваги від Марини Боржемської.

Також, "Надягайте кросівки - і до справи!": мінімальний список вправ від Марини Боржемської, які допоможуть позбутися зайвого.