Відомий український співак, композитор та телеведучий Андрій Данилко та "мама" Вєрки Сердючки, актриса Інна Білоконь подарували шанувальникам хвилину приємних спогадів. Відповідний ролик артисти опублікували у соціальній мережі instagram.

Андрій Данилко не дуже часто ділиться фото чи виставляє на огляд особисте життя, проте періодично виходить на зв'язок із шанувальниками.

Андрій Данилко, фото: Знай.ua
Андрій Данилко, фото: Знай.ua

На цей раз Андрій Данилко поділився архівним відео шоу, в якому знімався в образі Вєрки Сердючки, а разом з ним і "мама" його персонажа Інна Білоконь. Артист запропонував українцям згадати, коли це було і занурив їх у теплі спогади про минуле.

"Пам'ятаєте? Вгадаєте програму, рік і яким каналом виходило?", - поцікавився артист у фанатів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники почали вгадувати і подякували артистам за їхню творчість і нескінченний позитив, який вони дарують уже довгі роки.

"І ми були щасливі", "Нам дуже вдалося жити з вами одночасно", "Я пам'ятаю СВ шоу. За яке дуже дякую, тому що це була єдина радість у моєму дитинстві", "2008 рік, Шоу Вєрки Сердючки, канал ТРК Україна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вєрка Сердючка із зіркою на голові зганьбила маму в білих колготках: "Тут такий нема".

Також наш портал інформував, Андрій Данилко та Інна Білоконь захопили українців милими витівками: "Легендарні".

Крім того, ми писали, Андрій Данилко та "мама" Вєрки Сердючки показали, як беруть від життя все: "Щасливі та безбашенні".