Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай зайнялися корисною та дуже приємною справою у темряві. Кадрами актриса поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аня Сагайдачна постійно радує шанувальників фото та відео, на яких показує яскраві моменти зі свого зіркового життя. І цього разу не став винятком.

Анна Сагайдачна, фото: Instagram
Анна Сагайдачна, фото: Instagram

Так, актриса поділилася серією фото, на яких з'явилася в компанії свого колеги з цеху - актора Артура Логая. Вони разом з іншими колегами, незважаючи на перебої зі світлом, зайнялися корисною та приємною справою – допомоги ЗСУ. Їм вдалося зібрати кошти на зарядну станцію та відправити її захисникам на передову.

Ми повинні сяяти. Прекрасні фотографії, на яких ми, незважаючи на відсутність світла, проводили кіноінтенсив, збираючи кошти на зарядну станцію для військових, яка вже придбана і сьогодні поїде на нуль Анна Сагайдачна

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" навчила сина правильно колядувати у нових реаліях: "Павербанки, крупу, макарони".

Також наш портал інформував, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай разом із дружиною показав майстер-клас з прикраси новорічної ялинки: "Трохи казки".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Фортечної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".