Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка знаходиться далеко від свого рідного Києва, в іншій країні - у Хорватії, продовжує радувати своїх шанувальників новими яскравими кадрами з життя.

Нещодавно Ксюша показала знімки з фотосесії, присвяченої романтичній комедії "Сусідка", яка зараз йде у кінотеатрах. А ось зараз акторка поділилася ще одним пікантним кадром.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиної, яку вона репоснула від своїх фанатів у мережі Instagram.

Актриса опублікувала кадр із фільму "Сусідка", тут зірка стоїть на кухні в дуже легкому вбранні, та такому легкому, що можна побачити навіть спідню білизну. Ось, насолоджуйтеся:

Кадр з фільму "Сусідка", скріншот: Instagram
Кадр з фільму "Сусідка", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Ця неймовірна зйомка присвячувалася нашій "Сусідці", яка нарешті стартувала в кінотеатрах… І знаєте, незважаючи на те, що це були мої останні такі гарні кучері цього року, я вірю, що це тільки початок великих змін у нашому суспільстві та нашому мистецтві. Незабаром темрява розсіється і ми обов'язково відчуємо теплоту сонця в наших українських серцях", – написала нещодавно Ксенія Мішина та додала наскільки фото.

Публікація Ксенії Мишиной, скріншот: Instagram
Публікація Ксенії Мишиной, скріншот: Instagram

Історія фільму "Сусідка" розповідає нам про затятого "класичного" холостяка Петра, роль якого виконав Артемій Єгоров. Він укладає парі зі своїм одруженим другом, що зможе просто прожити один місяць у своїй квартирі з незнайомою жінкою. Незабаром на порозі будинку з'являється скромна вчителька музики на ім'я Вероніка (Ксенія Мішина). Вона щойно розірвала жахливий шлюб із чоловіком-тираном і шукає тимчасового притулку. Спекотно у сюжеті стрічки стає тоді, коли підвищуються ставки і в будинку Петра з'являються діти Вероніки.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Раніше повідомлялося, колишня "Холостячка" Мішина закинула ніжку, сховавши груди під напівпрозорою сукнею.

Також, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна солодкою "рогаткою" змусила чоловіків розім'яти шию: "Як качечки...".