Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" заявила про розрив стосунків. Подробиці вона розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал досить відверта у спілкуванні з шанувальниками та ділиться з ними не лише фото чи відео, а й тим, що на душі. На цей раз знаменитість раптово приголомшила гучною заявою.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Ганна Кошмал заявила, що розриває стосунки і поспішила пояснити, що йдеться не про її чоловіка, а про зовсім інше. Зірка зазначила, що наважилася поміняти святкові традиції та запровадити свої правила.

Я розриваю стосунки… Коли, як не цього року, позбавлятися всього токсичного? Тому я вирішила на цей новий рік розірвати свої нездорові стосунки із систематичним новорічним переїданням. Цього року все по-іншому Анна Кошмал

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Також актриса наголосила, що у святковий період відмовиться від алкоголю, зокрема від шампанського.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Ганна Кошмал показала себе в юності, і жахнулася: "Носила широкі штани та одягалася на секонді".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Ганна Кошмал насолодилася зимовою атмосферою та відчула себе Сантою: "Дарувати подарунки".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина похвалилася романтичним уїк-ендом у Венеції та розгнівала шанувальників: "Війна, а вона розважається".