Український співак Віталій Козловський повідомив про тяжку втрату. Деталями він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський із перших днів війни їздить із благодійними концертами практично по всій країні, щоб підтримати бойовий дух українських захисників. За місяці повномасштабного вторгнення він познайомився і встиг потоваришувати з багатьма воїнами і, на жаль, одного з них не стало.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Віталій Козловський поділився архівним відео, на якому танцює разом із захисниками та захисницями, але один із воїнів особливо виділився хореографією. Він вразив артиста, а тепер дізнався, що бійця не стало, він загинув у бою.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Цей високий статний кремезний воїн професійно займався бальними танцями. Світлий, із почуттям гумору, кажуть, побратими так і називали його "Позитив". Відповідальний. Перепрошував за те, що "коли танцював, трохи збився". Відважний у бою, розповідав, що смерть кілька разів дихала у спину, бо снаряди обминали його та падали за кілька метрів. Але, на жаль, наздогнала. Він загинув у бою під Кремінною. Горе. Дуже болить Віталій Козловський

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський показав, що пережив, опинившись замкненим із Наталією Могилевською: "Гнів, апатія, страх".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський попрощався зі столичним життям та повернувся туди, де пройшло дитинство: "Зв'язок не розірветься".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська потужними словами підтримала бойовий дух ЗСУ - та так, що комусь у горлі: "Уся країна дивиться..."