Донька зірки "Жіночого кварталу, "та Кварталу 95", телеведучої та поетеси, Олени Кравець, Марія зворушила своїх шанувальників чуйним привітанням мами.

У сторіс на своїй сторінці в Instagram Марія привітала свою маму з днем народження та подякувала за життя. Зворушливі ото та слова розчулили шанувальників.

Марія Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Марія Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

З днем народження найріднішу. Люблю тебе, мам! Ти найкраща! Дякую за життя! - підписала одна з фото дівчина.

Маша Кравець з мамою. Фото: Instagram
Маша Кравець з мамою. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У іншій розповіді Марія виставила знімок, де вона маленька на руках у своєї молоденької мами. Олена виглядає на знімку чи не однолітком для теперішньої своєї донки, а маленькій Маші напевно виповнилося пів року.

Маша Кравець з мамою. Фото: Instagram
Маша Кравець з мамою. Фото: Instagram

Також дівчина показала, як прогулюється Хрещатиком та показала новий стиль, який зробив дівчину ще більш дорослою.

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

Перед тим, Марія розповідала, як вона з сім'єю готувалася зустрічати новий рік між двох стін під звук повітряної атаки росіян. Та підсумувала рік, хоча до цього такого не робила. Дівчина написала, що попри війну, їй вдалося здійснити одну з мрій, завдяки своїй танцювальній родині.

Нагадаємо, ми писали, що донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець показала, як "порушує комендантську" — красуня.

Як повідомляв "Знай.ua" Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, що втратила двох дітей: "Дивно, перестало щось працювати".

Також "Знай.ua" інформував, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія показала, скільки касових фільмів зняли українці: не обійшлось без "Щедрика"