Відома бізнес-вумен Ірина Горова, продюсерка та колишня дружина репера Олексія Потапенка, більш знаного як Потап, показала який має чудовий вигляд поруч з донькою.

Дві спекотні красуні зробили декілька знімків у шикарних чорних сукнях. Фото Ірина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Ірина Горова. Фото: Instgaram
Ірина Горова. Фото: Instgaram

З коментаря до фотографій стає зрозуміло, що продюсерка зробила фото зі святкування нового року. Чорні сукні нагадуватимуть знаменитості, що прийдешній рік за східним календарем - рік Чорного водяного кролика.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

З Новим! Нехай все погане залишиться в минулому, - написала Ірина.

На що донька Наталка відповіла першим коментарем під фото:

Чекаємо на світле майбутнє! Які ми красиві!

Шанувальники, яких на сторінці в Ірини 143 тисячі потішилися за красиву жінку та її доньку, але таки порадили не зустрічати новий рік у чорному вбранні.

"З Новим Переможним Роком", "В Чорному не можна зустрічати Новий рік", "Хочеш я на тобі одружуся", "Ви вчора зробили мій вечір у п'яній вишні! Дуже рада була вас бачити" — написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що колишня Потапа Горова набралася впевненості у ході війни: "Вік зменшується".

Як повідомляв "Знай.ua" колишня Потапа Горова немала кому давати копняки, та нарешті відвела душу: "Скучила".

Також "Знай.ua" інформував Надя Дорофєєва отримала вибух мозку, та не стримала слів захвату від Ірини Горової: "У цьому вся ти".