Відома українська актриса театру та кіно, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями показала усі чудові сторони свого спортивного тіла на фоні новорічної ялинки, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами та фактами із життя.

Цього разу можна помітити, що Ганна вкотре вирушила зі своїм молодшим синочком у басейн, де проводить відпочинок та показує, як українці можуть це робити у святковий період. А ще можна спостерігати за зіркою в купальнику.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Смачно, релаксуємо, поки Микитка вдома з бабусею", - коротко розповіла про свій відпочинок Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також віддані шанувальники актриси можуть помітити, що Анна, порівняно з минулим своїм походом у басейн, дуже змінилася, тепер акторка зібрала волосся у хвостик, а також змінила купальник. Тепер зірка екранів у дуже скромному плавальному костюмі кольору хакі – ось усім дівчатам ідея на весну – засмагати, або не літній пляж.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Найцікавіше, що зірка їла ось у такий зимовий час морозиво разом зі своїм молодшим синочком. Ось чоловіча сторона може не тішитись, адже Анна Саліванчук відповідальна мама, можна лише поспостерігати за тим, що показують.

Нагадаємо, "Триматися...": зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук в екстремальному купальнику стала вологою дівчинкою.

Раніше повідомлялося, "Відчуваю кайф": розпарена Анна Саліванчук не встигла сховати купальник, ось це вигини.

Також, Анна Саліванчук у бойовому халатику засвітила мокрі кучері: "Залишилось намалювати...".