Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Артем Пивоваров розмістив відеоролик зі свого дивовижного концерту, що відбувся в Одесі. Його виступи завжди відрізняються особливою атмосферою і він віддається публіці сповна.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Артист не злякався, видершись на високий балкон, щоб здивувати фанатів. Він навіть звісив ноги і проспівав пару рядків, поки всі слухачі буквально божеволіли внизу і йому вдалося не на жарт всіх схвилювати. Навіть чоловіки, що стоять позаду, стурбувалися.

"Я не я, коли не на балконі", - заявив Артем Пивоваров.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Багато хто в коментарях висловив переживання і навіть побоявся того, що витівки Пивоварова одного разу можуть обернутися плачевно, адже він так ризикує своїм життям. Навіть ведучий Слава Дьомін жартівливо назвав його божевільним, але деякі все ж таки оцінили енергетику, яка панує на його концертах.

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров та Оля Полякова забули, що співають та влаштували рок-н-рол на сцені: "Це підпал"

Як повідомляв Знай.ua, улюбленецель Приходько Олег Машуковський примчав на допомогу до спітнілого Артема Пивоварова: "Рідний..."

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров розповів, як мало не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму"