Відома українська співачка Наталя Могилевська похвалилася, що попри війну та руйнування планів, вона не перестає мріяти, та поцікавилася в українців, чи вони так само загадують бажання на Новий рік.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Наталя Могилевська розмістила фото, де позує на ліжку, сплівши ноги у позі лотоса.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Могилевська з цікавістю вирішила послухати, хто має які бажання на наступний рік.

Що цього року ви загадали? Попри те, що попередній рік показав, що щось планувати – лише Бога розсмішити. Я все-таки продовжую будувати плани і сподіватися на здійснення всіх моїх бажань. І крім нашої спільної мрії про перемогу, я мрію про особисте щастя. А про що Ви мрієте? — поцікавилась Наталка у своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

В коментарях відповіли на запитання НАталки, та написали свої бажання. Хтось написав відоме всім українцям бажання про найшвидшу перемогу над росінянами, а дехто поділився найпотаємнішими мріями:

"Хочу завагітніти", "Після нашої Перемоги потиснути Володимиру Зеленському руку", "Перемога у війні з рашистами", "Ну звичайно Перемогу. Навіть дітям нічого не побажала. Здержувала сльози при промові Президента", "Одне бажання - перемога та мирне небо",- написали українці.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська обліпила обличчя мандариновою шкіркою після бурхливої ​​ночі: "Займуся собою".

Як повідомляв "Знай.ua" Наталія Могилевська опинилася в сильних руках захисника України, з таким не посперечаєшся.

Також "Знай.ua" інформував, щаслива Наталя Могилевська "зловила зірку" на сцені театру.