Відома українська співачка Наталя Могилевська представила глядачас вже другу виставу зі своєю участю.

На сцені Драматичного театру їм. Лесі Українки Наталія Могилевська представила глядачам прем'єру вистави "Доньки". Кадри з вистави Наталя розмістила на своїй сторінці в instgaram.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Спектакль присвячений всім матерям, які сьогодні моляться за своїх синів і дочок на фронті. Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова, яка до цього працювала над створенням моноспектаклю "Я вдома".

Прем'єра відбулася, як то кажуть, на ура, глядачам сподобався задум артистки, про це вони й написали у коментарях до фотографій. У кадрі, про який де мова, Наталя Могилевська стоїть розкинувши руки у променях софітів, таке відчуття, ніби співачка от-от зловить "зірку" що світить на неї.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Я щаслива! Дякую тобі, Боже! — написала Наталка.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram

"Як Янгол у сонячних променях світла!", "Вітаємо з прем'єрою!", "Це було мега круто. Я і плакала і сміялась від щастя!!! Наталка, твоя енергія, твій позив пройшов кожну клітину мого мозку і тіла!!!", "Дякую і знаю твоя мрія здійсненна", "Дуже красиво і чарівно!", "Ваш виступ вчора досі тримає мене під враженням", - написали у коментарях.

Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram
Наталя Могилевська, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська похвалилася стиглим бутончиком.

Як повідомляв "Знай.ua" Наталія Могилевська врятувала Олексія Суханова, ведучий "Говорить Україна" був на межі.

Також "Знай.ua" інформував, Наталія Могилевська порівняла себе з ЗСУ та назвала себе героєм: "Біль і втома".