Донька відомої артистки, поетеси, телеведучої Олени Кравець, Марія, обожнює ділитися кадрами свого особистого та творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Зазвичай Марія не залишає дописів, а публікує оновлення у сторіс. І цей раз не став виключенням. Дівчина похвалилася, що відправилася до Польщі, щоб зустріти там хлопця та друзів. За оновленнями дівчини спостерігає 14,2 тисячі шанувальників.

Маша Кравець. Фото: Instagram
Маша Кравець. Фото: Instagram

У розповіді дівчина показала святкову Варшаву, та кадри зустрічі.

Марія Кравець у Варшаві. Фото: Instagram
Марія Кравець у Варшаві. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марія Кравець у Варшаві. Фото: Instagram
Марія Кравець у Варшаві. Фото: Instagram

Також дівчина розмістила в сторіс зустріч з хлопцем, який зазначив, що вони не бачилися цілий рік. Проте пізніше кадр зник з розповіді Марії.

"Не бачились рік" - написав друг дівчини.

Марія Кравець. Фото: Instagram
Марія Кравець. Фото: Instagram

Також красуня похвалилася спільною фото та кадрами з різними образами, які примірила на себе.

Нагадаємо, 19-річна Маша відрізняється досить свободолюбивим та бунтарським характером. Вона обожнює танцювати фрістайл, дівчина навчається на піарника, та захоплюється подорожами. Маша Кравець подорожує Європою, але регулярно повертається в Україну, про що свідчать її сторіс.

Нагадаємо, ми писали, що донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія похвалилася своєю красунею мамою: "Ти найкраща"

Як повідомляв "Знай.ua" донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець показала, як "порушує комендантську" — красуня.

Також "Знай.ua" інформував, донька зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Марія показала, скільки касових фільмів зняли українці: не обійшлось без "Щедрика"