Відомий український актор, онук Богдана Ступки Дмитро Ступка розгнівав шанувальників, виставляючи своє розкішне життя в США, поки в його рідній країні триває війна. Своє розчарування зіркою українці висловили у коментарях під його публікацією у соцмережі instagram.

Дмитро Ступка знаходиться у Сполучених Штатах Америки і періодично радує шанувальників кадрами зі свого яскравого зіркового життя. На цей раз він похвалився тим, як проводить вечори за океаном.

Дмитро Ступка, скріншот: YouTube
Дмитро Ступка, скріншот: YouTube

Так, актор опублікував ролик, на якому катається на кабріолеті мальовничими вуличками в компанії дівчини або дівчат, оскільки в кадр потрапили лише ніжки. Все це дійство він супроводжував пафосною музикою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Українці знайшли поведінку Дмитра Ступки не дуже гідною, але як мінімум те, що він вихваляється своєю лакшері життям, поки в його рідній країні триває війна і щодня гинуть люди.

"А в нас гинуть діти, люди, хлопці на фронті. Тобі просто весело, думала непоганий актор, а виявилося г*вно людина", "Шановний, вас дивляться більшість українців і самі знаєте, як їм зараз важко. Я вас раніше поважав, тому ви просто дно", "Ганьба. У родині не без "Дмитрія". Повага до цієї персони просто впала. На тлі подій в Україні ось це...", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поки Київ під обстрілами Дмитро Ступка бухає у джакузі: онук легендарного актора похвалився розвагами, коли летять ракети.

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров на очах у натовпу заліз на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися..."

Крім того, ми писали, Катя Осадча зірвалася і красномовно пройшлася Меладзе через його позицію: "Цей бравий грузин..."