Відомий український модельєр, дизайнер і підприємець та власник мережі модних бутіків Андре Тан дуже любить у соціальних мережах займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології. Андре постійно знаходить нові способи здивувати шанувальників.

На цей раз Андре Тан вирішив написати своєрідну колядку, так би мовити на "актуальні" теми. Як то кажуть, і смішно та грішно.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Андре Тана у мережі Instagram.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram
Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Вот такую колядку написал Андре Тан: "Колядую, колядую, генератор носом чую. А вай-фай роздачу бачу, дайте трохи бо заплачу. В Україні нині свято, Хочу всім нам побажати: Світла в хаті, хліба в печі, Щастя й радості малечі, Рідний дім, а не в чужині, Миру нашій Україні".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Виявляється, що у Андре Тана є великий письменницький талант і багато українських авторів зможуть оцінити цей вірш, наприклад не менш смішні віршики та оповідання видає Лесь Подерв'янський. До речі, Лесь Подерв'янський – відомий український автор сатиричних п'єс, який уже увійшов до статусу культових особистостей.

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Андре Тан опублікував свою власну формулу, за якою можна досягти чітко обраної мети.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Модельєр знає, про що каже, адже у нього за плечима далеко не один вдалий проект. Цікаво, що Андре радить не лише визначитися з метою, а й знайти час на відпочинок та зайнятися пошуком однодумців, з яким необхідно тримати контакт.

Нагадаємо, "Насолоджуйтесь": Андре Тан допоміг українцям знайти себе, ціль та щастя – всі відповіді навколо нас.

Раніше повідомлялося, "Ви унікальні": золоті правила успіху від Андре Тана, заздрісники такого не розкажуть.

Також, Андре Тан забув про колекції спідньої білизни та взявся за українських чоловіків: "Надихуюсь маленькими та великими...".