Відома українська виконавиця та фронтвумен успішного гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна (Головань) є активною користувачкою соцмережі Instagram і частенько розповідає про новини зі свого життя, за яким стежить близько 715 тисяч людей.

Юлія Саніна у новому пості згадала про події 2014 року, коли росія лише почала впроваджувати свій план зі знищення та захоплення України. З того часу, як зазначила співачка, минуло 9 років. Вона захотіла підбити підсумки, оскільки в нумерології існує цикл, що повторюється.

Юля Саніна. Фото: скрін youtube
Юля Саніна. Фото: скрін youtube

"Всі ми чудово пам’ятаємо: Інститутська, Крим, початок АТО… У творчості.. спочатку не до творчості, а потім кліп Stones, максимально дивне перше шоу в Стереоплазі, єдиний заробіток - це квиткові концерти, успішний тур Україною, романтична подорож у Львів, незабутня Норвегія", - поділилася спогадами Саніна.

Однак зірка надає великої важливості не подіям, а тому, що вона відчувала у 2014 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Особисто вона була розгублена і відчувала жах, а потім прийняла дуже серйозні рішення в особистому житті та кар'єрі. Місце креактиву та ризику теж знайшлося у той період.

"Це був рік, який приводив мене і мою команду до тями. Цікаво 🤔", - додала вона.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль посміялася з Юлії Саніної, коли та була ще дитиною: "Доплакала до великої сцени"

Як повідомляв Знай.ua, Юлю Саніну з The Hardkiss несподівано запідозрили у вагітності: "Як ви замаскували"

Також портал Знай.ua писав, що Юля Саніна з The Hardkiss поділилася яскравими моментами з відбору на "Євробачення" та зачарувала українців: "Це вау"