Популярний український виконавець Артем Пивоваров спробував потрапити у фонограму під час виступу перед сотнями глядачів, але його викрили. Відео з концерту сам артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров підкорив серця мільйонів українців своїм неймовірним надривним вокалом та неймовірно ефектними та позитивними виступами. За життям артиста активно стежать у соцмережі, де він регулярно ділиться новими роликами та фото.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

На цей раз Артем Пивоваров порадував роликом з концерту, де він продемонстрував, як "співає" під фонограму. Він звичайно ж пожартував і навпаки довів, що кожен вихід на сцену - це "живий" спів без будь-якого фальшу.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Українців порадував вчинок артиста, а декого сильно зворушив.

"Хороша спроба", "Коли хотів потрапити у фонограму, а потрапив прямо в ❤️", "Викриття сталося. Артем співає без фонограми, можливо тому завжди солд-ауд", "На Євробачення Артема, голос просто бомба", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров на очах у натовпу заліз на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися..."

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров розповів, як мало не потрапив зі сцени до лікарні: "Помутніння розуму".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".