Відома українська співачка Аліна Гросу похизувалась ідеальними формами в ефектному купальнику, але красу оцінили не всі. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу, яка зараз перебуває в США, не забуває про шанувальників і регулярно радує їх новими фото чи відео, показуючи, що відбувається у її зірковому житті.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

На цей раз виконавиця вирішила поділитися архівними кадрами, які були зроблені ще до повномасштабної війни. Аліна Гросу позує на тлі скелі у відвертому купальнику, який максимально вигідно підкреслив усі її опуклості.

"Трохи архіву та спокійних часів", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шанувальники поспішили закидати зірку компліментами, проте деякі розкритикували її зовнішність.

"Красуня", "Жахливий колір волосся. Штучні, пошкоджені та білі. Як у жінок "кому за 50". Спробуйте повернутися до свого натурального кольору. Ви дуже красива, але багато всього штучного та наклеєного", "Русалка", - написали в коментарі під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу розповіла, що сталося з Полянським: "Було помилкою".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу покрасувалася формами в сукні, щоб Полянський зрозумів, що втратив: "На висоті".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу розповіла, яка її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом".