Відома українська співачка, блогерка та активний волонтер Катерина Бужинська, яка нещодавно навіяла трохи ностальгії за "старими-добрими" моментами та сценічними костюмами з декораціями, продовжує радувати своїх улюблених фанатів. До речі, співачка тільки недавно повернулася до соціальних мереж, після тривалої паузи і схоже зрозуміла, що люблять бачити її віддані шанувальники.

Співачка активізує не лише під час живих виступів, але також чарівна блондинка частенько радує людей свіжими кадрами з життя, лише у Instagram Каті більше 120 тисяч підписників.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинської у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Цього разу Катя Бужинська опублікувала яскраві кадри з дитячими аніматорами, яких багато хто з нас міг бачити на дитячих святах, випускних чи просто у великих торгових центрах. Тут біля артистки несподівано з'явилися ведмежа та кролиця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можна помітити, що Катя Бужинська одягла білий костюм без рукавів, а її розкішний образ доповнила вільне укладання волосся.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Хлопці у костюмах не змогли відмовити популярній артистці. Проте вони могли пошкодувати, що були лише у костюмах. Можливо, після цього кадру вони зняли костюми і зробили знімок на згадку - не щодня зустрінеш відому особистість такої величини. Проте найцікавіше – це поцілунок одразу від двох аніматорів.

Нагадаємо, Катя Бужинська поселила між вухами гніздо з черепашок, морські мешканці нічого не помітили.

Раніше повідомлялося, "Вірю і молюся...": Катя Бужинська тихо сховалася під ялинкою, ось це "подарунок".

Також, "Фантастична гірлянда": Катя Бужинська знайшла спосіб прикрасити житло без світла, потрібен лише "кінський хвіст".