Популярна українська танцівниця, хореограф та зірковий тренер відомого шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар, яка нещодавно поділилася "новорічною" добіркою крутих фільмів, продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах. Лише у мережі Instagram у Катерини понад 330 тисяч підписників.

Цього разу зірка вирішила порушити питання внутрішньої сили людини, особливо українців, які живуть у цих реаліях. Катерина впевнена, що навіть за величезних зусиль миттєвого результату у боротьбі зі стресом досягти неможливо.

Про це Катерина Кухар розповіла у своїй новій Stories у мережі Instagram.

Stories Каті Кухар, скріншот: Instagram
Stories Каті Кухар, скріншот: Instagram

Ось, що думає Катерина про боротьбу з поганим настроєм та стресом: "Які продукти потрібні для профілактики та боротьби зі стресом? Насамперед - це продукти антиоксиданти... Продукти вітамінів групи B... Щоб вгамувати голод і відчути насичення, особливо ввечері потрібно додати до раціону насичені та ненасичені жири - ці продукти важливі для гормональної системи".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Згодом Катерина Кухар додала, що миттєвого результату досягти неможливо.

"Насамперед необхідно вирівняти сон, харчування та додати мінімальний спорт або хоча б зарядку (вранці). Ідея полягає в тому, щоб корисними діями підвищити якість життя та допомогти організму відновлюватися", - поділилася Катерина Кухар.

Нагадаємо, добірка найкращих фільмів на зимові канікули від Катерини Кухар: одного вечора не вистачить, діставайте попкорн.

Раніше повідомлялося, "Салати доїли, фільми подивилися": рецепт боротьби з постсвятковою депресією від Катерини Кухар.

Також, "Це дар...": зірка "Танців зі зірками" Катерина Кухар підказала, як правильно обирати друзів.