7 січня Володимир Зеленський ввів у дію санкції щодо російських артистів, на що підсанкційний Філіп Кіркоров зневажливо висловився про президента України. Маша Єфросиніна прокоментувала "вис*р" путінського підлабузника.

В сторіс на своїй сторінці в Instagram Маша Єфоросиніна відповіла кіркорову. Єфросиніна зазначила, що не читала допис кіркорова, який недоступний для користувачів з України, але при нагоді глянула б очі цьому путіністу.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Вона нагадала, що раніше вони називали Україну своїм другим домом. Але тепер мовчать протягом всього нападу їхньої країни на Україну.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ну не може ж так відбити пам'ять! Як він обожнював Україну, не вилізав з Києва. Які дифірамби співав Зеленському. Не соромлячись, просив, щоб йому дали роль у ще одній частині "Любові у великому місті". Як зі сцени зізнавався у коханні своїм шанувальникам та постійно натякав, що мріє про звання народного - написала Єфросиніна.

Єфросиніна дивується, як ці люди можуть спокійно дивитися на себе в дзеркало, після такого лицемірства та блюзнірства:

Що ж, бл*ть, за нелюдами вони всі стали? Як вони на себе дивляться в дзеркало? Як вони дивляться в очі своїх дітей?

Скриншот сторіс Маші Єфросиніної. Фото: Instagram
Скриншот сторіс Маші Єфросиніної. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна потрапила під нагляд лікарів, Оля Полякова заступилася: "Вона худа, як тріска".

Як повідомляв "Знай.ua" "Я радію...": Маша Єфросиніна допомогла українкам повернути своє старе життя, все вийде.

Також "Знай.ua" інформував, Машу Єфросинину знудило через Таїсію Повалій на "Блакитному вогнику".